Zásady ochrany osobních údajů

Privacy policy

Toto prohlášení podrobně vysvětluje jak stránky DrPirek.cz používají jakékoliv informace shromážděné během vaší návštěvy.

Použitím této stránky souhlasíte s podmínkami užití, které jsou zde uvedeny. Pokud s podmínkami nesouhlasíte, nepoužívejte zmíněné služby této webové stránky. Znění těhto podmínek může být kdykoli změněno a platnost změn je od termínu jejich zveřejnění. Doporučujeme, abyste kontrolovali tyto podmínky a zjistili případné změny.


Přihlášením k odběru novinek dáváte v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, dáváte souhlas se zpracováním svých osobních údajů za účelem rozesílání elektronické pošty s novinkami, akcemi a reklamními materiály pro další obchodní a marketingové účely, a to na dobu do odvolání nebo do odhlášení z odběru novinek. Taktéž vyjadřujete souhlas s tím, aby tyto osobní údaje byly v rozsahu a k účelu výše uvedenému zpracovány i prostřednictvím třetích osob pověřených klinikou, zejména společností zajišťující provoz webových stránek. V souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, v platném znění, dáváte přihlášením k odběru novinek souhlas s použitím svojí e-mailové adresy pro obchodní a marketingové účely.

Odesláním kontaktního formuláře v sekci Napišete nám souhlasíte se zpracováním osobních údajů v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb. a výslovně prohlašujete, že jste seznámeni se všemi právy a povinnostmi, které vyplývají ze zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti službu Google Analytics. Ta používá soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o souborech cookie se můžete dozvědět přímo od firmy Google zde.


Pokud máte otázky týkající se vašich osobních informací nebo jakékoliv dotazy týkající se těchto postupů, obraťte se prosím na nás přes elektronickou poštu nebo nám napište zde.